MUĞLA / SEYDİKEMER - KAYACIK BOZALAN MAHALLESİ İLKOKULU

Kayacık Bozalan Mahallesi İlkokulu 2024-2028 Stratejik Planı Sunulmuştur.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yılında; sevgi, saygı, minnet ve özlemle andık.

Ara

''Ey yükselen yeni nesil! İstibal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek olan sizlersiniz.''

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti olan ülkemizi ve demokrasinin temeli olan Cumhuriyeti korumak en temel görevlerimizdendir. Cumhuriyetimizin 100.yaşını neşeyle, coşkuyla kutladık. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılımızın sonunda sevgili Anasınıflarımızı birinci sınıfa geçmeleri ve dördüncü sınıfı bitiren sevgili öğrencilerimizi beşinci sınıfa geçmelerini tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz.

Ara

Erasmus Days Kapsamında öğrencilerimizin hafta boyunca yaptıkları görsel çalışmaları Sanat Bahçesi Sergisi adıyla sergilendi.

''Çocukluklarımızdan çocukluklarına Elma Şekeri''

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlandı. Bu eğitim ve öğretim yılının başarıyla ve sağlıkla geçmesini temenni ediyoruz.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi sebebiyle dönemin son gününden; bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84.yılında; sevgi, saygı, minnet ve özlemle andık.